Nora Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Nora 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 5 jaar (op 15.04.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: kleine middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: teef 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Moldol.

NORA - EEN PRACHTIGE TERRIËR MEISJE TER ADOPTIE

Nora is een zeer mooi en aanhankelijk teefje. Ze kwam in het asiel 3 maanden geleden vanuit de gemeentelijke opvang en we weten niet hoe lang ze daar werd vastgehouden. De vrijwilligers zijn direct begonnen met haar te werken en haar te leren kennen. Ze zijn er al snel achter gekomen dat Nora contact wil met mensen, de mens heel erg mist en dat de mens een zeer belangrijke rol in haar leven speelt. Nora is onderdanig en een beetje verlegen. Ze opent zich vrij snel zodra ze een beetje aandacht krijgt. Ze komt vrolijk dichterbij zodra ze geroepen wordt, gaat op haar rug liggen en stelt haar buik bloot om zich te laten krabben. Ze loopt prachtig aan de lijn en wandelt graag. Nora is erg emotioneel naar het terugkeren in de kennel... Ze vindt niet leuk dat ze weer achtergelaten wordt en weer een langere tijd moet wachten op volgende wandeling. Tot nu toe zit ze alleen in de kennel, dus haar houding ten opzichte van andere honden en katten is nog onbekend. Voor degenen die serieus geïnteresseerd zijn in adoptie na Nora, kunnen we het controleren met het asiel. Het belangrijkst was dat Nora zo veel mogelijk rust kreeg zonder onnodige gespring en geduw om haar heen. We zoeken een mooie familie voor Nora die haar zal betrekken bij hun dagelijkse activiteiten en regelmatig met haar zal wandelen. Maakt niet uit waar u woont, een huis of een appartement. Het belangrijkste is dat u haar voldoende aandacht en beweging biedt. Nora is ingeënt en gechipt. Voor de adoptie wordt ze gesteriliseerd.

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Nora, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 5 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier