Over Nora 2

Nora 2 Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Nora (2) 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 4 jaar (op 01.07.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: teefje 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: COZ S., sinds april 2024.

𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐚𝐥𝐛𝐮𝐦: Ontmoet lieve Nora ❤️ Sinds april 2024 zit ze in het asiel in Oost Polen. Haar wereld stond op zijn kop. Want het is duidelijk dat Nora een huishond is geweest: goed verzorgd en met een rode halsband om. Er werden foto's van haar gemaakt omdat gedacht werd dat haar eigenaar haar snel zou komen halen. Niks bleek minder waar. Sindsdien slijt ze haar dagen in het asiel. Nora is verdrietig. Ze was bang en geschrokken van wat ze zag en dat ze nu opgesloten zit. Met grote ogen kijkt ze om zich heen, een mengeling van gemis en hoop. Hoop dat iemand haar meeneemt uit de kennel en haar herenigd met haar baasje. Maar de hereniging blijft uit. En dus zoeken we voor lieve trouwe Nora een nieuw huisje. Een huisje waarin er opnieuw van haar wordt gehouden en waar ze mag blijven. Nora is heel lief, rustig en houdt van mensen. Ze houdt van knuffelen en kwispelt blij met haar staart, maar haar ogen blijven verdrietig, misschien zelfs nog meer dan eerst. Wie zorgt er voor dat vonkje vreugde in haar ogen? ❤️ Nora is gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt.

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Nora 2, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 4 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier