Over Ofelia

Ofelia Beschrijving

Ofelia is in opvang in Geulle (NED) en daar na afspraak te bezoeken.

Update van haar opvang van 22 januari 2024. ๐Ÿพ Prachtige herder zoekt liefdevol thuis! ๐Ÿก

Meet Ofelia, een prachtige dame op zoek naar haar forever home! Ofelia is lief, aanhankelijk en volgt je overal. Ze is dol op lekker eten, vooral vleesjes, en springt van geluk in de lucht als ze iets lekkers krijgt. Braaf zitten voor snoepjes doet ze als de beste, maar ze overeet zich niet. Brokjes kunnen gerust een hele dag blijven staan.

Ofelia is tevreden als ze buiten mag zijn en dicht bij je kan zijn. Binnen gedraagt ze zich rustig. Naast haar schoonheid is Ofelia ook ontzettend slim en leert ze snel. Ze trekt niet aan de lijn, komt als je haar roept en pikt snel nieuwe commando's op.

Deze lieverd is dol op spelen met een bal en vindt het heerlijk om 's avonds tegen je aan te liggen. Ze is makkelijk te corrigeren en leert graag nieuwe dingen. We plaatsen haar niet bij katten of kleine kinderen.

Ze is perfect voor iemand die haar overal mee naartoe wil nemen en bereid is om haar nog wat te leren.

En niet te vergeten, Ofelia verhaart praktisch niet! ๐ŸŒŸ

Denk jij dat Ofelia de perfecte metgezel voor jou is? Neem dan snel contact op voor meer informatie. ๐Ÿถ๐Ÿ’•

Ofelia is onlangs 7 jaar geworden en te bezoeken in Geulle๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ

๐Š๐š๐ง ๐๐ž ๐ก๐จ๐ง๐ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ค๐ข๐ง๐๐ž๐ซ๐ž๐ง ja, met oudere kinderen ๐Š๐š๐ง ๐๐ž ๐ก๐จ๐ง๐ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ค๐š๐ญ๐ญ๐ž๐ง nee ๐Š๐š๐ง ๐๐ž ๐ก๐จ๐ง๐ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ž ๐ก๐จ๐ง๐๐ž๐ง ja ๐Š๐š๐ง ๐๐ž ๐ก๐จ๐ง๐ ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž๐ž๐ง ๐ญ๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ja, denk het wel al is ze hier altijd met een andere hond geweest ๐Š๐š๐ง ๐๐ž ๐ก๐จ๐ง๐ ๐ญ๐ซ๐š๐ฉ๐ฉ๐ž๐ง ๐ฅ๐จ๐ฉ๐ž๐ง ja ๐‡๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ ๐๐ž ๐ก๐จ๐ง๐ ๐ž๐ž๐ง ๐ญ๐ฎ๐ข๐ง ๐ง๐จ๐๐ข๐  nee, maar zou ze zeker fijn vinden ๐๐ž๐ฐ๐ž๐ ๐ข๐ง๐  gemiddeld ๐€๐š๐ง๐ก๐š๐ง๐ค๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ja ๐†๐ž๐ก๐จ๐จ๐ซ๐ณ๐š๐š๐ฆ ja ๐‰๐š๐œ๐ก๐ญ๐ข๐ง๐ฌ๐ญ๐ข๐ง๐œ๐ญ zou het in de gaten houden en niet bij kleinere dieren zetten ๐€๐ฅ๐ฅ๐ž๐ฆ๐š๐ง๐ฌ๐ฏ๐ซ๐ข๐ž๐ง๐ ja ๐–๐š๐š๐ค๐ฌ ja, maar goed te corrigeren ๐’๐ฉ๐ž๐ž๐ฅ๐ฌ ja ๐‹๐ข๐œ๐ก๐š๐ฆ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐š๐Ÿ๐ฐ๐ข๐ฃ๐ค๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง nee ๐Œ๐ž๐๐ข๐œ๐ข๐ฃ๐ง๐ž๐ง nee ๐’๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐š๐ฅ ๐ฏ๐จ๐ž๐ซ nee (als het aan Ofelia ligt ja heel veel snoepjes) ๐†๐ž๐๐ซ๐š๐ ๐ฌ๐ฉ๐ซ๐จ๐›๐ฅ๐ž๐ฆ๐ž๐ง nee ๐Š๐š๐ง ๐ข๐ง ๐๐ž ๐š๐ฎ๐ญ๐จ ja

Ofelia zal voor adoptie een behandeling bij de dierenarts ondergaan. Onder andere ten aanzien van haar gebit.

Update van haar opvanggezin van januari 2024. Ofelia is de perfecte hond. Lief, aanhankelijk en ze luistert goed. Ik kan haar alles uit haar bek pakken. Ze knuffelt graag. Buiten is ze ook geweldig met andere honden.

Update van het asiel. Ofelia is een schitterende hond die de aandacht trekt met haar uiterlijk๐Ÿคฉ Ze heeft een prachtige vacht en een lange, pluizige staart. Ondanks haar grotere formaat is het een uiterst zachtaardige en rustige hond. Ze behandelt mensen altijd als vriendenโค๏ธ Altijd. Dus ook tijdens verzorgingsbehandelingen, zoals droog maken met de handdoek en kammen. Erg handig met haar dikke vacht. Het is een genot om met haar te wandelen. Ze loopt keurig aan de riem, meestal met haar neus naar de grond๐Ÿฆฎ In de eerste seconde dat ze een nieuwe hond ontmoet kan ze wat grommen. Maar daarna is het direct goed. Ballen zijn haar favoriete speeltjesโšฝ๏ธ๐ŸฅŽ

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze Facebook pagina, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Ofelia, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 7 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Is in opvang
Facebook pagina Klik hier