Oman Beschrijving

OMAN (schronisku Cyganowo w Sejnach) -

https://youtu.be/pT7pYAqlwaY

Alle honden zien er slecht uit bij zulk weer, maar Oman😅 In plaats van zich voor te doen als een ruwharige, ietwat ondermaatse herdershond, ziet Oman er op de eerste foto's uit als een natte kip. Wat je niet aanmoedigt om hem verder te leren kennen.

En we hoeven het niet te verbergen: hij is een hond met niet het gemakkelijkste temperament. Zo was zijn verleden, mensen maakten hem zo. Want als puppy voelde hij zich zeker tot iedereen aangetrokken. Hij ontwijkt nu. Soms is Oman bij het zien van een mens zo gelukkig als een gek!😍 En bij het zien van snacks nog meer🤣 En later, wanneer je probeert de lijn vast te maken, raakt hij in paniek en spreekt hij rebellie uit met een grom. Hierdoor verlaat hij de kennel niet. En heeft hij minder contact heeft met mensen😞

Hij moet veel slechte dingen hebben meegemaakt van een mens. Aangezien hij het graag zou willen, maar (nog) niet tot het einde toe vertrouwt. En duidelijke grenzen stelt die hij zichzelf niet over laat gaan. Dit zal geen knuffelhond zijn. Hij heeft een meer ervaren verzorger nodig die hem op zijn eigen voorwaarden laat leven. Naast een mens, maar niet per se met hem.

En toch zegt de neus tussen de tralies duidelijk: Oman heeft deze menselijke aandacht en vriendschap net zo hard nodig als elke andere hond❤️ Hij weet alleen niet zo goed hoe hij dat moet laten zien.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Oman, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 8 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier