Orion Beschrijving

Orion reu 3 jaar middelmaatje

𝐍𝐚𝐚𝐦: Orion 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: ongeveer 3 jaar (op 05.10.22) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaatje 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Polen

Er wacht hem wéér een winter in de kennel. Misschien is het geen drama. Omdat hij geen ander leven kent. Hij weet zelfs veel erger: honger, opsluiting in een kleine kooi en op zijn rug geslagen worden.

Twee jaar geleden werd hij gered. En daar zijn zijn dromen op gebaseerd. Hij is mentaal weer opgebouwd. Hij is gevoed. Hij is op zijn eigen manier gelukkig.

Pas als je de kennel verlaat, en hem achterlaat, kijkt hij je met droevige ogen aan. Hij lijkt dan niet te begrijpen waarom het zo werkt - dat hij daar blijft. Alleen?

Orion is slank en heeft leuke oren. Hij is slim in de relatie met andere honden. Sommige reutjes kan hij bij de eerste ontmoeting niet leuk vinden. Maar dan de tweede ontmoeting sowieso wel.

Hij wacht en wacht..! Misschien wordt deze winter de warme winter voor Orion??

Link naar de facebookpagina, mogelijk zijn of worden daar nieuwe foto's en/of filmpjes geplaatst: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.207986874915851&type=3

Stuur ons een privé bericht, of mail naar poolseasielhonden@gmail.com.

Ook is het mogelijk om tussen 18:30 en 21:30 uur te bellen op 0031 626 37 86 66 (Engels).

Bij serieuze interesse kunt u op de website https://poolseasielhonden.nl bij het profiel van de hond van uw keuze meteen het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Orion, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 3 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier