Otto Beschrijving

Otto is in opvang in Ronneburg DL

Naam: Otto Leeftijd: ongeveer 4 jaar (geschatte geb d.d. 31-12-2019) Grootte: middenmaat (17 kg) Geslacht: reu Verblijfplaats: sinds december 2020 het asiel in Grudziądz

Ontmoet Otto. Deze knul zit al vanaf december 2020 in het asiel. Weken, maanden, jaren gaan voorbij en niemand die hem opmerkt. Otto heeft een moeilijke start gekend in zijn leven. Hij is diep gekwetst geweest door een man, waardoor hij nu een zekere gereserveerdheid heeft naar onbekende mannen. Helaas zien we dit vaker bij honden op het platteland. Zijn huidige mannelijke vrijwilliger is wel veilig voor hem.

Toch is Otto gek op contact en wil hij graag een aai. Hij voelt zich vreselijk ongelukkig in het asiel. Hij wanhoopt achter de tralies totdat er iemand langsloopt en zijn/haar hand erdoorheen steekt. Hij houdt heel veel van aandacht. Je kunt duidelijk merken dat hij is opgegroeid met een mens en een normaal leven en thuis mist. Voor dit soort honden is het asielleven extra zwaar.

Otto staat in prima contact met honden en ook heeft een positieve kattentest gedaan.

Otto is een jonge hond en in het asiel zitten maakt hem vreselijk ongelukkig omdat hij op een leeftijd is waarop de wereld voor hem open zou moeten staan Hij wil niet gevangen zitten maar hij wil spelen (zie de foto's: alsof hij in de sneeuw gek was van vreugde..) rennen, op tien plaatsen tegelijk zijn en alles doen wat een jonge hond hoort te kunnen doen.

Voor Otto zoeken we een huisje met vooral heel veel liefde, geduld en begrip voor het feit dat hij nog veel moet leren over het leven als verwende huishond.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Otto, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 5 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Ja
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Is in opvang
Facebook pagina Klik hier