Ozi 2 Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Ozi 2 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 3 jaar (op 05.04.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Jedr.

Ozi is een hond die zeer goede energie uitstraalt. Toen hij voor het eerst werd meegenomen op een wandeling, bleek hij een geweldige metgezel te zijn. Hij is energiek maar tegelijkertijd zachtaardig en staart met enorme vriendelijkheid naar alle mensen. Hij wil plezier hebben wat hij op een subtiele manier laat zien en probeert iedereen te aanmoedigen om dezelfde te voelen. Ozi heeft een goede relatie met zijn soortgenoten. Hij is nog jong en vol levenslust. Wil je een hond die veel vreugde en vriendelijkheid met zich meebrengt? Adopteer Ozi en laat je aansteken met zijn positieve energie, Ozi is gecastreerd, gevaccineerd en heeft een chip. Bij wie mag hij komen wonen?

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Ozi 2, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 3 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier