Over Piksel

Piksel Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Piksel 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 2 jaar (Op 8 juni 2022 was zijn geschatte leeftijd 2) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: sinds februari 2022 schronisku Cyganowo w Sejnach

Het lijkt door de blik die hij heeft of hij binnenkort met slechte bedoelingen op je zal toeslaan. Een hond met zo'n stoer uiterlijk zal alleen een carrière aan de ketting hebben. Of in de kennel. Of de carrière van een dorpshond, die meerdere jaren op slechts twee meter zal doorbrengen. Alleen geleerd om te blaffen en af te schrikken.

Niets is minder waar. Piksel heeft ondertussen hele andere bedoelingen en ideeën over het leven.

Hij is een zeer vriendelijke hond die menselijk contact zoekt. Hij vertoont totaal geen agressie, ondanks zijn, euh..., uiterlijk. Niet alleen dat. Hij kan ook probleemloos met andere honden overweg.

Vanwege zijn jonge leeftijd is hij nog steeds gretig om te spelen. En hoewel hij aan het begin van de foto's een beetje bang was, had hij het snel voor elkaar. Hij is een hele leuke, sociale hond.

Missxchien paradoxaal genoeg was het feit dat hij in het asiel terecht kwam zijn redding? ... Als er ergens een goed thuis wacht op Piksel, zonder kennel of ketting.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Piksel, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 4 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier