Over Pongo

Reeds gereserveerd

Pongo Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Pongo 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 10 jaar (op 05.06.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: COZ G.

Pongo is een erg leuke senior hond . Dit is al het tweede asiel waar hij verblijft . Hij heeft bijna zijn hele leven niet geweten hoe het is om je eigen liefdevolle mens te hebben . Tot overmaat van zijn ongelukkige leven verloor hij nog zijn oog als gevolg van een mechanisch letsel. Pongo had veel pijn en de dierenartsen konden zijn oog niet meer redden. Hoewel het leven hem niet verwend heeft, wil Pongo de wereld verkennen. Dit hondje is kalm, vriendelijk en sociaal. Bovenal houdt hij van het gezelschap van mensen en is dankbaar voor tijd die hij met hen doorbrengt. Elke wandeling, elke aanraking, elke fluistering in zijn oor geeft hem enorm veel plezier. Pongo is een sociaal hondje en legt makkelijk contact met andere honden. Hij heeft een gave om snel vrienden te maken. Wij geloven dat we iemand kunnen vinden die van Pongo met heel zijn hart zal houden en hem de mooiste laatste jaren van zijn leven zal geven. We geloven dat we een fijn huisje voor hem vinden . Pongo is gecastreerd, gevaccineerd en heeft een chip. Hij staat te popelen om het asiel te verlaten en samen met zijn familie de wereld gaan ontdekken.

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Pongo, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 10 jaar
Leeftijdscategory Senior
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier