Rambo Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Rambo 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 9 jaar ( op 08.08.23) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Jędrzejewo (TM-5) Onze Rambo heeft weinig kans op een huisje, help hem alstublieft Rambo is 9 jaar jong, een reu, en is een lieve en gevoelige hond, wie wanhopig op zoek is naar een lekker warm en veilig huisje, een mens om lekker bij te liggen en te knuffelen. Daarnaast veel wandelingen met hem wil maken. Rambo wil graag een binnenhond worden, een hond die lekker eten en warmte krijgt, iets wat hij nog niet kent. Hij wil geen kettinghond zijn, een hond die moet overleven van het afval wat de verkeerde mensen hem hebben gegeven. Hij wil graag iemand die hem aait, met hem naar de dokter gaat als hij ziek is, hem een warm mandje aanbiedt. Bent u deze mens, die hem dit alles wil en kan geven? Meldt u zich dan bij ons, en vul het inteken-formulier in, en wij gaan z.s.m. aan de gang om u en Rambo bij elkaar te brengen. Kan u helaas Rambo dit niet bieden, dan alstublieft deel hem op het net en laten we zien dat we snel een mandje voor Rambo vinden.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Rambo, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 9 jaar
Leeftijdscategory Senior
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier