Over Reksio

Reksio Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Reksio 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: ongeveer 3 jaar 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: sinds maart 2022 asiel Cyganowo w Sejnach

Wie zei dat het in stukjes moest zijn, zoals in een tekenfilm? Het hoeft niet zo te zijn - het is één groot stuk - hij is pikzwart, alleen de poten zijn een beetje bruin. In plaats daarvan heeft hij een goede uitstraling en een lachend gezicht.

Hij houdt heel, heel veel van mensen: om te knuffelen, likjes te geven en om de hele tijd met zijn staart te kwispelen van vreugde.

Tegelijkertijd is hij geen woelige hond, maar een vrij evenwichtige en rustige die zich weet te gedragen. Zijn hoofd is georganiseerd, ondanks zijn jonge leeftijd en de onrust in zijn leven. Dat is indrukwekkend.

Zwarte honden hebben minder kans op adoptie. Waarom mensen minder snel voor een zwarte hond kiezen is ons een raadsel. Als Reksio geen originele schoonheid is, maken zijn charmes dat goed.

Reksio kan bij andere honden worden geplaatst, waarbij teefjes de voorkeur genieten.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Reksio, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 3 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier