Rocky Beschrijving

🆘🆘🆘 HET ASIEL GAAT SLUITEN - OVERPLAATSING 🆘🆘🆘

𝐍𝐚𝐚𝐦: Rocky 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 3 jaar (op 10.09.23) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Jędrzejewo (A-1710) Rocky heeft al de helft van zijn leven uitgezeten in het asiel 💔 Het is echt de tijd om een huisje voor hem te vinden. Rocky in een ongelooflijk vrolijke hond. Hij doet zijn best om de aandacht naar zich toe te trekken - hij springt hoog als een kangoeroe, strekt zijn poten uit door de tralies en probeert de voorbijgangers te aan te raken. Het is een buitengewoon triest gezicht: Rocky is verdrietig en gefrustreerd. Totdat hij eindelijk een aandacht krijgt en meegenomen wordt voor een wandeling. Dan leeft hij helemaal op. Rocky is een sterke hond met een zachtaardige karakter. Hij kent basiscommando's als "zitten" en "de poot geven". Hij zit vol energie en bereidheid om te spelen, het is tenslotte nog een jonge hond. Hij loopt prima aan de lijn, in het begin is hij zeer enthousiast en trekt een beetje. Hij komt bij je zodra hij geroepen wordt. Rocky was in het bos gevonden. Hij zat vastgebonden aan een boom en aan zijn lot overgelaten. Hij had veel geluk., wandelaars hebben hem gevonden en naar het asiel gebracht. Rocky is vriendelijk naar andere honden maar hij moet apart gevoed worden want hij beschermt zij eigen bak – dit is de reden dat hij alleen opgesloten zit in de kennel. We zijn op zoek naar een gezin voor lieve Rocky die hem goede manieren bij zal brengen. We hopen van harte dat Rocky's toekomst er goed uit zal zien, ergens ver weg van het asiel. Dat hij zijn droomfamilie vindt die hem accepteert en van hem houdt. Rocky wil uw beste metgezel zijn! Help hem alstublieft.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact onderaan het profiel bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Rocky, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 3 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier