Ruben Beschrijving

Nog een angstige hond die in het verleden menselijk letsel heeft opgelopen. Helaas, wanneer hij contact probeert te maken, kan hij bijten. Hij kan nog niet aan de lijn lopen. Hij loopt vrij over het grasveld. Wij zoeken voor hem een ​​huis met een afgesloten tuin. Deze knapperd kan goed overweg met teven. Hij is gecastreerd.

Ruben is nog maar 5 jaar. Tijd genoeg om te leren. Door opvang of adoptie zal hij zich ontwikkelen. Wie geeft hem een kans? Hij heeft er maar 1 nodig.

Link naar de facebookpagina, voor zijn verhaal en mogelijk zijn of worden daar nieuwe foto's en/of filmpjes geplaatst: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.214536117594260&type=3

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact hieronder klikt kunt u het intakeformulier in vullen. (Bewerkingsrecht vragen kunt u negeren)

Link naar zijn album: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3337684656461697&type=3

Interesse in Ruben, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 5 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Nee
Kan met oudere kinderen? Onbekend
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier