Over Rudy 2

Reeds geadopteerd

Rudy 2 Beschrijving

Rudy is te bezoeken in S Heerenhoek ZL

Rudy zijn opvanggezin omschrijft hem als volgt:

Rudy is een hele lieve rustige hond die graag achter je aan loopt. In huis gaat hij rustig liggen. Hij is dol op wandelen en pootje baden. Een beetje spelen met een bal of knuffel vindt hij ook leuk om samen te doen. Ook speelt hij leuk met onze jonge hond. Buiten reageert hij niet op mensen of honden. Al met al is hij het beste te omschrijven als een GVR ; GROTE VRIENDELIJKE REUS!!!!!

In de auto stappen vind hij nog wel spannend. Trappen lopen misschien niet verstandig. Een andere hond zou hij gezellig vinden.

𝐍𝐚𝐚𝐦: Rudy 2 π‹πžπžπŸπ­π’π£π: 8-9 jaar (op 01.03.24) π†π«π¨π¨π­π­πž: middelmaatje π†πžπ¬π₯𝐚𝐜𝐑𝐭: reu π•πžπ«π›π₯𝐒𝐣𝐟𝐩π₯𝐚𝐚𝐭𝐬: Jedrzejewo Rudy met zijn mooie amberkleurige ogen ❀️ Hij gaat niet vaak wandelen, hoewel hij sinds 19 september 2019 in het asiel zit πŸ˜₯ Vroeger was hij erg bang en wilde hij niet echt contact hebben met mensen😱. Zijn wandelingen waren echter altijd zeer succesvol ❀️ Rudy snuift nieuwsgierig de wereld op en volgt prachtig zijn wandelgenoot. Het is een hond met veel potentie voor een goede vriend♥️. Laten we hem niet afschrijven omdat hij al senior is.πŸ™πŸ™ Laat zijn advertentie de wereld in vliegen, laat het door zoveel mogelijk mensen gezien worden. Misschien lacht het geluk hem eindelijk ook toe. Rudy kan goed overweg met andere honden. Hij is koel, kalm en zeer sympathiek πŸ•‍🦺 Rudy's is ingeënt, gecastreerd en heeft een chip. Hij wacht in het asiel. Deel hem alstublieft. Laat hem bij u thuis komen. Geef hem een opvang, warmte en liefde. Adopteer.

Interesse in adoptie van Rudy 2? Reageer dan via het contactformulier onderaan de pagina. Bellen kan tussen 18.30-21.30 met Aleksandra Sajdak (0031 626 378 666, Engels).

Wij plaatsen honden altijd via onze adoptieprocedure: intakeformulier, huisbezoek en adoptie-overeenkomst .

Interesse in Rudy 2, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 9 jaar
Leeftijdscategory Senior
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Is in opvang
Facebook pagina Klik hier