Saba Beschrijving

Naam: Saba Leeftijd: 12 jaar (op 16.02.23) Grootte: middelmaatje (21 kg) Geslacht: teef Verblijfplaats: Pudwagi / DT Stow. Uwolnij Psa Saba was tijdens een interventie in beslag genomen. Haar eigenaar was verslaafd aan alcohol en vergaat haar hondje regelmatig. Saba was regelmatig alleen op straat gespot, onverzorgd. Ze had honger en zocht vaak tussen de vuilnis resten naar iets te eten. Saba is een rustig en kalm hondje. Ze houdt van contact met de mens en dat heeft ze zeker nodig. Ze wilt aangehaald en geknuffeld worden. Mensen maken haar gelukkig. Ze is niet vervelend, opdringerig of dominant. Ze is zelf heel rustig en dat waardeert ze ook bij anderen. Ze heeft geen hoge eisen, ze is een oudere dame, dus rustige wandelingen zijn genoeg voor haar, wat lekker eten en een warm hoekje naast een lieve verzorger. Ze heeft nog steeds veel plezier in haar leven en ze houdt van spelletjes maar haar grootste hobby is te luieren op de bank. Saba accepteert katten en de meeste honden. Voor grote honden is zij een beetje bang. Ze loopt netjes aan de riem, is gezond, zindelijk en wandelt graag. Saba heeft een gevoelige maag, dus ze krijgt momenteel een hypoallergene voeding en dat doet haar goed. Zal Saba nog geluk vinden voor haar laatste jaren? We hopen van wel. We hopen dat ze deze kans krijgt en gelukkig wordt bij haar eigen familie.

Link naar de facebookpagina, voor haar verhaal en mogelijk zijn of worden daar nieuwe foto's en/of filmpjes geplaatst: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.232735419107663&type=3

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Interesse in Saba, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 15 jaar
Leeftijdscategory Senior
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier