Over Saba 2

Saba 2 Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Saba 2 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 7 jaar (op 15.07.23) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: teef 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Jędrzejewo KC-78 Saba is een middelgroot teefje dat al bijna een jaar in het asiel zit. Is ze gedumpt omdat ze te groot is geworden? De kennel deelt ze met een kalm, volgzaam mannetje en ze kunnen heel goed met elkaar opschieten. Saba heeft een sterk karakter. Ze is zelfverzekerd en laat zich niet opjagen. Waarschijnlijk heeft ze al wat meegemaakt in haar leven, wat nog extra duidelijk wordt door de vele littekens op haar kop. In relatie tot mensen is ze vriendelijk, sociaal en open. In het begin leek ze een beetje dreigend en onbereikbaar, omdat ze zich op de tralies wierp en blafte, maar dit was alleen omdat ze de menselijke aandacht naar zich toe wilde trekken. Zodra ze in de grote ren werd losgelaten, bleek ze een heel leuk, toegankelijk meisje te zijn. Het is hoog de tijd dat iemand zich over haar ontfermt en haar mee naar huis neemt.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact onderaan het profiel bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Saba 2, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 7 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier