Over Saga

Reeds gereserveerd

Saga Beschrijving

Urgent Saga staat op de lijst om te worden overgeplaatst naar een dodingstation

Saga is 2,5 jaar. Ze zit al sinds maart vorig jaar in het asiel, maar ze is nooit onder de aandacht gebracht. Zo gaat dat soms in Polen: te veel honden voor te weinig vrijwilligers. In dit asiel is geen afgesloten veld waar de honden op kunnen. Saga verblijft dus altijd in de kennel? Ze deelt de kennel met Zoltar?? Ook hij staat ter adoptie op onze site.

Saga kan nog niet aan de lijn lopen; simpelweg omdat er nooit iemand is geweest die de tijd nam om het haar te leren. Ze moet dus nog een beetje van nul beginnen. Dat heeft het voordeel dat je veel van jezelf in haar kan leggen!

Op het filmpje in het FB - album (link hieronder) is te zien dat Saga nog bang is. Dat is niet gek aangezien er nooit iemand interesse in haar heeft getoond. We hebben er alle vertrouwen in dat Saga goede stappen maakt zodra ze een huisje heeft. Maar dan moet er wel iemand zijn die haar een kans geeft.

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Interesse in Saga, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 2 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier