Over Sajmon

Sajmon Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Sajmon 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: ongeveer 8 jaar (op 16.02.23) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: (grote) middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: sinds 13 november 2022 het asiel in Grudziądz Sajmon is één van de grotere honden in het asiel in Grudziądz🐕 Zijn formaat gaat hand in hand met de hoeveelheid liefde die hij geeft aan alle vrijwilligers❤ Zijn knuffels, die hij iedereen geeft, zijn niet te weerstaan🤗 Deze hond van ongeveer 8 jaar loopt perfect aan de lijn. Dus wandelen met hem is puur plezier. Hiernaast is Sajmon een zeer gehoorzame hond die snel naar de roep van zijn verzorger rent. En hij kan het niet meer zo goed vinden met andere honden helaas. Je ziet aan zijn ogen dat hij steeds meer een liefdevol baasje mist. Iemand met wie hij vredig zijn hondenleven kan leiden….

Link naar de facebookpagina, voor zijn verhaal en mogelijk zijn of worden daar nieuwe foto's en/of filmpjes geplaatst: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.237477545300117&type=3

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Sajmon, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 8 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Nee
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier