Saper Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Saper 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 7 jaar (op 05.04.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Mlod

SAPER 😍 IS OP ZOEK NAAR EEN HUIS, LATEN WE HEM HELPEN! Lieve Saper is met zijn charmante glimlach in staat om iedereen zijn hart harder te latten kloppen! Deze kleine, schattige hond met zijn beige, uiterst aangenaam aanvoelende vacht, is op zoek naar een huis waar hij zou kunnen wonen. 🏠 Hij is op zoek naar een lieve familie en een warme deken. Tot voor kort had hij geen idee dat wandelen zo aangenaam kan zijn, maar hij weet al heel lang dat mensen heel aardig kunnen zijn en als hij ze vertrouwt, komt er geen einde aan de knuffels. ❤ Saper is een onderdanige hond, soms een beetje verlegen, maar hij stelt zich snel open voor nieuwe kennissen en avontuur. Hij is dol op lekkernijen, waarvoor hij zijn comfortzone graag overschrijdt. Hij doet echt veel voor een stukje heerlijke worst. 🐶 Daarnaast speelt Saper graag met knuffels, en poseert graag met zijn grote glimlach voor de foto’s. Het luidruchtige asiel overweldigt hem nog steeds een beetje, dus het is niet helemaal duidelijk of hij zich in de drukke stad goed zou voelen. Een huis met een tuintje zou ideaal zijn voor hem, maar dat is niet het aller belangrijkste. Saper wil ergens bij horen. Hij wil een volwaardig huishond zijn en een lid van het gezin. 🥰 Tegenover andere honden is Saper nogal schuw en probeert hij conflicten te vermijden. Hij is niet direct geconfronteerd met katten, maar hij besteedt er niet veel aandacht aan. Lieve Saper is gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Het is een geweldige en charmante hond die veel vreugde met zich mee zal brengen in zijn nieuwe huis. Hij zit vol leven en positieve energie, in het begin heeft hij wat tijd nodig om te wennen aan de nieuwe situatie en zich veilig te voelen bij nieuwe mensen. Geef hem een kans en hij zal je zeker met veel liefde terugbetalen. Hij zal je zijn hele hart geven.

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Saper, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 7 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier