Over Sari

Reeds geadopteerd

Sari Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Sari 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: circa 1 jaar (op 05.07.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: klein 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: teef 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: COZ G.

Sari is een schattig, ruwharig hondje Ze kwam in het asiel in april 2024. Ze is heel jong en heeft enorme hoeveelheden energie , die ze met plezier moet worden ontladen Plezier maken en actief tijd doorbrengen maakt Sari gelukkig Ze kan heel goed alleen spelen maar aanwezigheid van andere honden vindt ze ook heel fijn. Sari is heel gek en ook ongelooflijk slim Ze heeft geen problemen met het maken van honden vrienden . Ze is erg sociaal en lief . Sari is geen bank hond type, ze geeft de voorkeur aan beweging. Als u op zoek bent naar een vriend om actief tijd door te brengen, dan zal Sari de gelukkigste hond ter wereld zijn! Sari is gevaccineerd en heeft een chip. Voordat ze het asiel verlaat wordt ze uiteraard gesteriliseerd. Geef haar alstublieft een kans.

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Sari, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 1 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Klein
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier