Sasza Beschrijving

!!DRINGENDE OPROEP!! ๐’๐๐Ž๐„๐ƒโš ๏ธŽ ๐จ๐ฉ๐ฏ๐š๐ง๐  ๐จ๐Ÿ ๐š๐๐จ๐ฉ๐ญ๐š๐ง๐ญ ๐ ๐ž๐ณ๐จ๐œ๐ก๐ญโ—๏ธGRAAG DELENโค๏ธ De 5e urgente hondโœ–๏ธ Wat kunnen we nog meer vertellen? Wat kunnen we anders zeggen dan de waarheid?? ๐‘‚๐‘‰๐ธ๐‘… ๐ธ๐ธ๐‘ ๐‘ƒ๐ด๐ด๐‘… ๐ท๐ด๐บ๐ธ๐‘ ๐‘Š๐‘‚๐‘…๐ท๐‘‡ ๐ป๐ผ๐ฝ ๐‘‚๐‘‰๐ธ๐‘…๐บ๐ธ๐‘ƒ๐ฟ๐ด๐ด๐‘‡๐‘†๐‘‡ ๐‘๐ด๐ด๐‘… ๐ธ๐ธ๐‘ ๐‘†๐ฟ๐ธ๐ถ๐ป๐‘‡ ๐ด๐‘†๐ผ๐ธ๐ฟ We hebben niet veel tijdโŒโ€ผ๏ธ Zijn overplaatsing is gepland op 20 juni, tenzij iemand een interesse toont ๐ท๐‘’ ๐‘”๐‘’๐‘š๐‘’๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘’ ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ โ„Ž๐‘–๐‘— ๐‘œ๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘™๐‘ก โ„Ž๐‘’๐‘’๐‘“๐‘ก ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘๐‘œ๐‘›๐‘ก๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘๐‘ก ๐‘”๐‘’๐‘ก๐‘’๐‘˜๐‘’๐‘›๐‘‘ ๐‘š๐‘’๐‘ก ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘Ž๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ ๐‘Ž๐‘ ๐‘–๐‘’๐‘™๏ผŽ๐ธ๐‘’๐‘› ๐‘ ๐‘™๐‘’๐‘โ„Ž๐‘ก ๐‘œ๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘Ÿโ„Ž๐‘œ๐‘ข๐‘‘๐‘’๐‘› ๐‘๐‘™๐‘’๐‘˜ ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘ก๐‘’ ๐‘ฃ๐‘’๐‘’๐‘™ โ„Ž๐‘œ๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘๐‘™๐‘–๐‘—๐‘ฃ๐‘’๐‘›๏ผŽ ๐ธ๐‘› ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘”๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘Ÿ๐‘–๐‘—๐‘ค๐‘–๐‘™๐‘™๐‘–๐‘”๐‘’๐‘Ÿ ๐‘–๐‘ ๏ผŽ ๐‘Š๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘œ๐‘š๏ผŸ ๐‘‚๐‘š๐‘‘๐‘Ž๐‘ก โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘”๐‘œ๐‘’๐‘‘๐‘˜๐‘œ๐‘๐‘’๐‘Ÿ ๐‘–๐‘ … ๐Ÿ˜ช ๐๐š๐š๐ฆ: Sasza ๐‹๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ๐ข๐ฃ๐: 8 jaar (op 16.06.2023) ๐†๐ซ๐จ๐จ๐ญ๐ญ๐ž: middelmaat ๐†๐ž๐ฌ๐ฅ๐š๐œ๐ก๐ญ: reu ๐•๐ž๐ซ๐›๐ฅ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ฉ๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ: Mล‚odolina Sasza is een 8-jarige hond die erg nieuwsgierig is naar de wereld. Hij is een beetje een verlegen hond. Dus hij heeft tijd nodig om een โ€‹โ€‹persoon te vertrouwen. Richting mensen die hij kent is hij wel direct vertrouwend en vriendelijk!!♥๏ธŽ Hij heeft wat tijd nodig om zich veilig te voelen in het gezelschap van een nieuwe persoon. Maar je kunt snel zijn vertrouwen winnen. Tijdens wandelingen loopt hij netjes aan de lijn๐Ÿฆฎ En zoekt hij de aandacht van zijn verzorger. Het is duidelijk dat hij behoefte heeft aan nabijheid en menselijk contact๐Ÿค— Sasha moet enig kind zijn, want hij tolereert geen andere honden๐Ÿถ๐Ÿถ Zijn relatie met kinderen is nog onbekend๐Ÿ‘ถ Sasha is een middelgrote hond, dus hij kan in een appartement of flatgebouw wonen. Hij is gevaccineerd, gechipt en gecastreerd.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Sasza, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 8 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Nee
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier