Over Skrawek

Skrawek Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Skrawek 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: ongeveer 5 jaar (op 20.02.23) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: sinds november 2021 het asiel in Grudziadz Skrawek zoekt een huisje. Wordt er eindelijk iemand verliefd op deze mooie gember kleurige hond? Hij is een typische eenling. Nou ja, hij houdt niet van het gezelschap van andere dieren. Daarom zoekt hij een thuis zonder andere viervoeters. Wel eist hij menselijk contact. Zijn ogen vragen om een beetje liefde. De liefde die hij zo hard nodig heeft. Deze hond kan het nauwelijks nog aan in de kennel. Hij heeft meer beweging nodig. Moet zijn energie kwijt - en dit lukt niet in het asiel. Skrawek is graag buiten aan het spelen. Lekker gek doen. Wandelingen met Skrawek zijn erg prettig. Hij loopt netjes aan de lijn. Hij luistert naar zijn verzorger en voor wat lekkers doet hij alles. Hij is een lieve en slimme hond.

Link naar de facebookpagina, voor zijn verhaal en mogelijk zijn of worden daar nieuwe foto's en/of filmpjes geplaatst: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.236447388736466&type=3

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Skrawek, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 5 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier