Sunia Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Sunia 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 10 jaar (op 23.05.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: kleine middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: teef 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Pudw. Het vinden van een thuis voor een oudere hond is vaak een onmogelijke opgave.😢🫣 Helaas zijn er veel senioren in het asiel, zonder kans op een huisje.😢 Waarom? Omdat ze simpelweg te oud zijn. En hoewel ze heel lief zijn, toegewijd aan mensen en dankbaar voor elk moment dat ze samen met hun geliefde persoon doorbrengen, zullen velen van hen geen echt thuis meer krijgen. Ze zullen in eenzaamheid in het asiel overlijden.😱 Sunia hoort bij deze groep honden. Ze heeft waarschijnlijk veel meegemaakt in haar leven, dat weten we zeker, ook al zouden we er nooit achter komen.😭 Ze is erg delicaat en een beetje wantrouwend. Ze heeft wat meer tijd nodig om zich veilig te voelen bij iemand. Als zij iemand leuk vindt, laat ze dat op een lieve manier te zien. Ze stelt haar koppie klaar om geaaid te worden en gaat zachtjes je hand likken.🥰 Sunia is erg rustig en vredig. Zelfs als ze naar buiten gaat ligt zij het liefst in de zon te genieten.😀 Ze accepteert andere honden en gaat conflicten uit de weg en ze loopt goed aan de lijn. Sunia is niet zo groot- ongeveer de kuithoogte. Ze is gesteriliseerd, gevaccineerd en heeft een chip. Ze wil zo graag van eigen familie genieten. Deel haar alstublieft. Geef haar een kans. Geef haar een thuis en hou van haar boven alles.🥰🙏🫶

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Sunia, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 10 jaar
Leeftijdscategory Senior
Formaat / Grootte Klein
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier