Tokaj Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Tokaj 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 10 jaar (op 05.04.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Mlod.

We zijn ervan overtuigd dat we iemand vinden met een groot hart, die een blinde oudere hond wil helpen. Tokaj is geweldig, zachtaardig en dol op mensen. Het is niet eerlijk dat hij in het asiel belande omdat hij blind is. Hij kan zichzelf daar niet vinden, hij geeft het op, deze situatie overweldigt hem. … Vrijwilliger over Tokaj: Tokaj veroverde snel mijn hart. Hij volgde me als een schaduw, volgde mijn stem. Toen hij me vond in de duisternis die hem omringd, kroop hij meteen tegen me aan en likte mijn handen. Ik beloofde hem dat ik een thuis voor hem zal vinden en dat ik niet zal stoppen met zoeken totdat ik een goede familie heb gevonden, die hij zo erg verdient. Hij is een geweldige en zachtaardige, liefdevolle hond - ik denk niet dat het nodig is om hier nog iets aan toe te voegen. Ik zie geen contra-indicaties voor hem om met een andere, rustige hond samen te leven, omdat Tokaj erg beleefd is. Hij loopt aan de lijn en volgt de stem van zijn verzorger. Hij vertrouwt mensen heel erg en laat zich zelfs naar het einde van de wereld leiden. Tokaj doet heel hard zijn best om iemand van hem te laten houden, en ik geloof dat we zo’n iemand vinden. Honden zoals Tokaj moeten snel een thuis vinden. Stel je eens voor dat je honderd dakloze dieren om je heen hebt die je niet ziet, maar wel hoort. Het lawaai overweldigt Tokaj. We kunnen hem niet zo achterlaten. Help hem alstublieft.... Tokaj is gecastreerd, gevaccineerd en heeft een chip. We willen hem graag helpen.

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Tokaj, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 10 jaar
Leeftijdscategory Senior
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier