Tom Beschrijving

Tom is te bezoeken in Kerkrade

Filmpje: https://youtu.be/egTxmG4W0H4

Deze knappe vent is Tom.

Tom is een lieve, aanhankelijke jongen waar wel pit in zit. In huis is Tom rustig en ligt het liefst tegen je aan op de bank. Hij volgt je de hele dag bij wat je doet; badkamer, slaapkamer, keuken, wat je ook doet: Tom houdt in de gaten of je soms hulp nodig hebt.

Zodra wandelen op het programma staat, wordt Tom erg enthousiast. Dit gaat dan gepaard met blaffen of piepen. Wandelen zonder te trekken aan de riem is nog een dingetje wat aandacht nodig heeft. Tom kan goed loslopen in veilige gebieden. Hij is gek op water en op spelen met een balletje.

Tom reageert buiten wisselend op honden. Hij is een erg zelfbewuste hond en laat zich beslist niet domineren. Met een balletje als afleiding in zijn bek is hij snel af te leiden van in zijn ogen "vervelende" honden en negeert hij hen.

Aan de riem reageert Tom niet op auto's, fietsers, hardlopers etc. en is verder ook nergens bang voor. Loopt Tom los dan is dat een ander verhaal: hardlopers en mountainbikers wil hij dan manen tot rust door een hapje uit hun outfit te nemen.

In het gastgezin liet Tom eerst defensief gedrag naar visite zien... hij wilde zijn vrouwtje met niemand delen en dacht haar te moeten beschermen. Inmiddels weet hij dat visite betekend dat hij nog meer aandacht kan krijgen maar het gastgezin vindt het beter voor Tom om in een omgeving te gaan wonen waar er niet teveel in en uitloop is.

Met de 6 andere honden in het gastgezin kan Tom het goed vinden... met spelen is hij echter wel de dominanste en laat zich de kaas niet van zijn brood eten.

Wat Tom zoekt is een persoon/stel zonder kinderen die graag knuffelen, de mogelijkheid hebben om lekker met hem te gaan wandelen in gebieden waar weinig hardlopers/mountainbikers zijn. Het zou voor Tom niet verkeerd zijn om op cursus te gaan die positief belonen om een goede relatie op te bouwen... en hij heeft beslist iemand nodig die hem kan vertellen dat hij de volger moet zijn en niet de leider.

Tom kan met en zonder een andere hond geplaatst worden. Als er een andere hond al is zal deze onderdaniger van aard moeten zijn.

Link naar de facebookpagina, mogelijk zijn of worden daar nieuwe foto's en/of filmpjes geplaatst: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.225098223204716&type=3

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze Facebook pagina, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Tom, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 4 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Nee
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Is in opvang
Facebook pagina Klik hier