Tosia Beschrijving

Naam: Tosia Leeftijd: 3 jaar Geslacht: teef Formaat: klein Verblijfplaats. te bezoeken in Broek op Langendijk

Filmpjes; https://www.youtube.com/shorts/2vnGZMBqOzE https://www.youtube.com/watch?v=omSUxu3kVtY https://www.youtube.com/shorts/_LCU1_W8eWY

Ontmoet dit kleine meisje Tosia ❤️

Dit is Tosia, een dapper teefje van 3 jaar oud. Haar reis begon in Polen en bracht haar bijna twee jaar geleden in Nederland. Tosia kwam bij bij een gezin als een bang hondje dat de wereld niet vertrouwde, vooral niet de mannen. Het deed hun hart pijn om te zien hoe angstig ze was, maar met eindeloos geduld en de steun van de andere twee honden, een lieve chihuahua van 11 jaar en een vriendelijke labradoodle van 7 jaar, begon Tosia langzaam uit haar schulp te kruipen.

Vandaag de dag is Tosia een lief en enthousiast hondje dat graag wandelt en je met haar hele hart wil plezieren. Ze is graag bij je, gaat overal mee naartoe en kan nu goed overweg met de mannen en zonen in het gezin. Als ze je eenmaal vertrouwt, is ze trouw en aanhankelijk. Alleen zijn gaat ook goed, ze slaapt 's nachts rustig in haar bench. Toch blijft contact met vreemden een uitdaging voor haar; ze is angstig maar nooit gemeen. Tosia is waakzaam en heeft een goede neus waar ze graag gebruik van maakt.

Helaas bemerkt het gezin dat Tosia nu, omdat ze zich zekerder voelt, ander gedrag gaat vertonen tegenover de andere twee honden. Uit vrees voor wat er kan gebeuren als ze er een keer niet bij zijn, is er met pijn in hun hart besloten dat ze een nieuw, liefdevol thuis voor Tosia moeten vinden.

Tosia is niet vervelend tegen andere honden en zoekt nooit de confrontatie; ze rent eerder weg dan dat ze het opzoekt.

Wij denken dat Tosia het beste tot haar recht komt in een rustig huishouden zonder andere honden, of misschien met een grotere hond die haar aankan. Kleine kinderen passen ook niet goed bij haar. Een ouder echtpaar of een alleenstaande vrouw zou ideaal zijn, gezien haar angst voor mannen. Ons drukke huishouden met vier kinderen en veel bezoek is gewoon te veel voor haar. Verder is een tuin wel noodzaak omdat ze de eerste tijd ws niet durft te wandelen. Verder iemand waar ze niet veel alleen hoeft te zijn. Kan nu wel een poosje alleen met de andere honden samen.

Tosia is een echte knuffelkont en zit het liefst de hele dag bij je. Als je haar vertrouwen wint, krijg je het liefste hondje van de wereld.

Wil jij Tosia de rustige en liefdevolle plek bieden die ze zo hard nodig heeft? Ze zal je dankbaar zijn met haar hele hart.

𝐊𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐧: boven de 6 jaar 𝐊𝐚𝐭𝐭𝐞𝐧: ja 𝐇𝐨𝐧𝐝𝐞𝐧: ja heeft het nodig om in een roedel te zijn, ten minste één andere hond 𝐀𝐥𝐥𝐞𝐞𝐧 𝐳𝐢𝐣𝐧: Ja, ze is bekend met de bench 𝐓𝐫𝐚𝐩 𝐥𝐨𝐩𝐞𝐧: ja 𝐓𝐮𝐢𝐧: ja, noodzakelijk 𝐖𝐚𝐚𝐤𝐬: ja 𝐁𝐞𝐰𝐞𝐠𝐢𝐧𝐠: ja, ze heeft veel energie 𝐀𝐚𝐧𝐡𝐚𝐧𝐤𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤 ja 𝐆𝐞𝐡𝐨𝐨𝐫𝐳𝐚𝐚𝐦 ja, ze leert snel en heeft een grote will to please. 𝐉𝐚𝐜𝐡𝐭𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐧𝐜𝐭 ja 𝐀𝐥𝐥𝐞𝐦𝐚𝐧𝐬𝐯𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝 ja, zodra ze je kent 𝐒𝐩𝐞𝐞𝐥𝐬 ja
𝐊𝐚𝐧 𝐢𝐧 𝐚𝐮𝐭𝐨 ja

𝐏𝐚𝐬𝐩𝐨𝐨𝐫𝐭 Ja 𝐆𝐞𝐯𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐝 ja, volledig gevaccineerd 𝐆𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐭 ja en ook geregistreerd bij NDG 𝐋𝐢𝐜𝐡𝐚𝐦𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐚𝐟𝐰𝐢𝐣𝐤𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 nee 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢𝐣𝐧𝐞𝐧 nee 𝐒𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐚𝐥 𝐯𝐨𝐞r nee

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Tosia, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 3 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Klein
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Is in opvang