Tymek Beschrijving

Naam: Tymek Leeftijd: 5-6 jaar (op 03.02.23) Grootte: klein middelmaatje Geslacht: reu Verblijfplaats: Schronisko Cyganowo in Sejny sinds februari 2020 Tymek is misschien een het heel gewoon, zwart, onzichtbaar hondje. Maar wat voor karakter heeft deze hond! Hij is leuk! Hij is geweldig! Hij is niet getraumatiseerd of gebroken, zelfs niet na 3 jaar in het asiel. Hij is nog steeds gelukkig als een gek bij elk bezoek begint hij onmiddellijk te spelen en dansen. Tymek vertrouwt mensen en houdt van iedereen die interesse in hem toont. Hij is erg aardig en positief, houdt van knuffels en maakt meteen vrienden. Hij gedraagt zich alsof hij nooit verlatenheid en teleurstelling had ervaren, en alsof zijn hele leven een hoop vreugde was. Dus als je zo'n coole hond aan je zijde wilt hebben, waarom zou je dan anders kiezen en op zoek gaan naar en ander? Hij is wel zwart maar wat meet het uit. Zij blijdschap is aanstekelijk en wie wilt geen positiviteit in zijn leven ?

Link naar de facebookpagina, voor zijn verhaal en mogelijk zijn of worden daar nieuwe foto's en/of filmpjes geplaatst: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.232940769087128&type=3

?????????? Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Interesse in Tymek, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 6 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier