Over Uszatek

Uszatek Beschrijving

šššššš¦: Uszatek š‹šžšžšŸš­š¢š£š: 10 jaar (op 02.06.24) š†š«šØšØš­š­šž: klein š†šžš¬š„šššœš”š­: reu Všžš«š›š„š¢š£šŸš©š„ššššš­š¬: COZ G.

We hopen dat niemand het ooit hoeft mee te maken. Maar stel je eens voor dat je nietsvermoedend op straat loopt. Je maag knort en je volgt je neus achterna. Opeens word je bevangen door een helse pijn en verlies je je bewustzijn. Als je bijkomt, blijkt je achterhand te zijn beschadigd, waardoor je nooit meer normaal kan lopen.

šƒš¢š­ šØšÆšžš«š¤š°ššš¦ š”š¬š³ššš­šžš¤. šƒš¢š­ š¢š¬ š³š¢š£š§ šÆšžš«š”ššššš„. šŽš© š¬šžš§š¢šØš«šž š„šžšžšŸš­š¢š£š š°šžš«š š”š¢š£ ššššš§š šžš«šžššžš§ šžš§ šØš¦šššš­ š§š¢šžš¦ššš§š š³š¢šœš” š¦šžš„šššž, š›šžš„ššš§šššž š”š¢š£ š¢š§ š”šžš­ ššš¬š¢šžš„... šŸ’”

Een klein senior mank hondje. Dat zijn al genoeg factoren die zijn adoptiekansen gering maken. Maar tot overmaat van ramp hebben we deze week ook nog te horen gekregen dat Uszatek door zijn beschadigde achterhand niet altijd controle heeft op zijn behoeftes.

Met dat nieuws kunnen we zijn toekomst uittekenen. Want weinig mensen zullen Uszatek willen adopteren.

Maar daarmee gaan we voorbij aan het geweldige karakter van deze kleine blije overlever. Want het komt niet doordat hij mank loopt, dat zijn staart zo hard schudt. Dat is echt Uszatek zijn karakter. Vrolijk, blij, onbevangen maar bovenal een heel groot hart! ā¤ļø

Ondanks deze beperkingen geniet deze seniore knul enorm van het leven. Uszatek heeft een zeer positieve houding ten opzichte van het leven. Hij houdt van knuffelen met mensen. Naar andere honden is hij vrolijk en sociaal. Hij beheerst de hondentaal uitstekend!

Wie denkt dat Uszatek een saaie knul is, heeft het mis! Hij houdt van speelgoed. Hij begraaft zijn speeltjes in de tuin "voor later". Hij gaat graag wandelen en in het gezelschap van zijn verzorgers vergeet hij zijn leeftijd.

Wie geeft deze knul een kans? We zoeken een huisje voor hem, bij voorkeur zonder trappen. Maar nog belangrijker, waar hij gewoon fijn oud mag worden! Want Uszatek heeft genoeg meegemaakt in zijn leven.

Uszatek is gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Geef hem eens kans er krijg er 10 kilo aan liefde voor terug ā¤ļø

Voor Uszatek geldt een aangepast adoptietarief en zal hij vanuit de Stichting worden voorzien in plasbanden.

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Uszatek, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 10 jaar
Leeftijdscategory Senior
Formaat / Grootte Klein
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier