Vesta Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Vesta 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 2 jaar (op 15.05.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: teef 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Moldol.

VESTA – EEN SCHOONHEID WACHT OP HAAR EIGEN FAMILIE
Vesta is een mooi en delicaat teefje dat begin 2024 met haar pups naar het asiel kwam.. De puppy’s hebben al hun huis gevonden maar mama helaas nog niet ... De maanden vliegen voorbij en zij zit onterecht in een kennel in plaats om de tijd door te brengen met haar familie. Vesta is gevoelig en een beetje verlegen. Het is duidelijk dat ze vroeger niet goed werd behandeld en geen liefde heeft ervaren. Deze tijd is voorbij. Nu is het onze taak om deze kleine meid te helpen van haar angsten af te komen. Het is een tijd om een goed thuis te vinden waar ze alleen liefde zal ervaren. Dankzij de vrijwilligers leerde Vesta aan de lijn lopen. Ze woont in de kennel samen met haar vriend Terno. We zijn op zoek naar een rustig huishouden voor haar, waar ze haar nieuwe leven op haar eigen tempo kan verkennen en begrijpt dat niemand haar meer pijn zal doen. Er is geen druppel agressie in dit lief meisje. Ze is vriendelijk en beleefd . De nieuwe eigenaar moet rekening mee houden dat Vesta bang kan zijn voor auto's en verkeer. Vesta is gevaccineerd en heeft een chip. Ze wordt binnenkort gesteriliseerd. Deze schat heeft veel liefde nodig. Wie zal haar de vrijheid en een mooi, zorgeloos leven geven? Geef haar een kans.

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Vesta, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 2 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Ja
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier