Over Wasia

Reeds gereserveerd

Wasia Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Wasia π‹πžπžπŸπ­π’π£π: 5 jaar (op 23.04.24) π†π«π¨π¨π­π­πž: middelmaat (ongeveer 25 kg) π†πžπ¬π₯𝐚𝐜𝐑𝐭: teef π•πžπ«π›π₯𝐒𝐣𝐟𝐩π₯𝐚𝐚𝐭𝐬: COZ G. 𝐈𝐧 𝐝𝐞 π¨π©π¦πžπ«π€π’π§π πžπ§β¬‡οΈ 𝐬𝐭𝐚𝐚𝐭 𝐧𝐨𝐠 𝐞𝐞𝐧 𝐟𝐒π₯𝐦𝐩𝐣𝐞 Wasia πŸ• is een prachtige honden meisje die geen gemakkelijk leven heeft gehad πŸ˜”. Ze verhuisde van het ene asiel naar een andere want ze hadden geen plek meer voor haar. In het eerste asiel heeft ze sinds jongs af aan gewoond.😭😭 Toen ze heel jong was werd ze op straat gevonden en niemand zocht naar haar. Was ze op straat gedumpt? Was ze niet belangrijk voor haar familie? Hebben ze haar niet gemist? Ze hebben niet naar haar gezocht🀬🀬 Wasia is nog vrij jong en heeft al bijna de helft van haar leven in het asiel doorgebracht πŸ’” Ze is een middelgrote hond en weegt ongeveer 25 kg. Een perfect maatje dus, niet te groot en niet te klein, precies goed om te knuffelen, vastpakken en voelen dat je een hond hebt 😊 Wasia houdt van wandelen en spelen met haar hondenmaatjes 🐢. Ze is vriendelijk en positief en gaat conflicten uit de weg πŸ˜‡. Bovenal houdt ze van mensen en de tijd die ze met hen doorbrengt. Wanneer ze een kans krijgt om dicht bij haar verzorger te komen, duwt ze haar hooft in zijn armen en geniet van aaien. Als ze had gekund, zou ze alle verzorgers tegelijk omhelzen om tegelijk van ze allemaal te kunnen genieten.πŸ˜€πŸ₯° Wasia is niet kieskeurig en zal zich in elk huis goed voelen. Ze stelt zich snel open en brengt veel vrolijkheid met zich mee. Deze schat wacht op haar droomgezin, dat ze haar grenzeloze liefde zal geven ❀️! Wasia is gesteriliseerd, gevaccineerd en heeft een chip. Helemaal klaar om haar liefde te verspreiden. Geeft haar kans op een mooi, gelukkig leven. Geef haar thuis en houd van haar.πŸ™πŸ«Ά

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Wasia, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 5 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier