Over William

William Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: William 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 8 jaar (op 05.05.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: kleine middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: HH in NS Lubosz WILLIAM - EEN VRIENDELIJKE EN ALTIJD LACHENDE HOND. HOE IS HET MOGELIJK DAT HIJ AL ZOVEEL JAREN OP ZOEK IS NAAR GELUK... Beste volgers en dierenvrienden. We kregen een noodkreet van een ons bekende dierenopvang in Polen. Ze smeken om hulp voor William - een hond die al 5 jaar in het asiel heeft doorgebracht. En inmiddels woont hij al bijna een jaar in hun opvangcentrum... Laten we alstublieft een huis voor hem zoeken. Hij verdient zo'n lot niet... William is een onderdanig, evenwichtig, kalm, lieve, zachtaardige hond. Zijn enige nadeel is dat hij doof is. We weten niet hoe het gebeurde, het was voordat hij naar het asiel kwam. Dit maakt hem geen invalide, maar William moet altijd aangelijnd lopen omdat hij niet kan horen wanneer hij geroepen wordt. Daarnaast is hij een normale hond die net als elke andere hond van het leven geniet. Honden hebben geen medelijden met zichzelf en nemen het leven zoals het is. William is een zeer goede, zachtaardige en rustige hond. Zijn houding ten opzichte van kinderen is ons onbekend, maar we zien hier geen contra-indicaties voor. Hij is onderdanig en positief tegenover andere honden, en onverschillig tegenover katten. Gecastreerd, gechipt, gevaccineerd. Het enige wat hem ontbreekt is een thuis en een liefdevol gezin.

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in William, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 8 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier