Yuki Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Yuki 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 2,5 jaar (op 01.05.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: midddelmaat (circa 30kg) 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: DW Podlasie / H

Yuki is een prachtige verschijning. 😍 Houdt u van witte honden? Yuki is wit als een sneeuwvlokje. Hij is niet alleen mooi om te zien maar het is nog mooier om hem te leren kennen. Yuki is nog jong en levenslustig en hij kan heeeeeeel goed springen. Hij kan elke schutting aan. 🫣😂 Als hij het terrein kent dan gaat het goed maar in het begin moet men erg voorzichtig zijn want Yuki gaat graag op avontuur. 😇

Yuki loopt goed aan de lijn en houdt enorm van wandelingen met zijn verzorgers. 🦮☀️ Hij is mega vriendelijk, liefdevol en super positief - een goede kandidaat voor een familie hond. 🤗 Hij houdt ook van kinderen en kan geplaatst worden bij een familie met grotere kinderen - zelfs heel graag. Yuki doet over het algemeen heel goed met andere honden. 😇 Hij is gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Tijd om naar huis te gaan. Waar mag Yuki komen wonen?

𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐬𝐞? Stuur ons een privé bericht, of mail naar poolseasielhonden@gmail.com. Ook is het mogelijk om tussen 18:30 en 21:30 uur te bellen op 0031 626 37 86 66 (Engels). Vul het intakeformulier in als u een hond wilt adopteren of daar vragen over heeft. Eén van de vrijwilligers belt u daarna.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Interesse in Yuki, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 2 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier