Zenek Beschrijving

Verblijfplaats: Schronisko Cyganowo w Sejnach vanaf Januari 2021, overgeplaatst uit een ander asiel waar hij verbleef sinds oktober 2019.

Zenek, een hondje van 5 jaar (op 14/12/22): aanvankelijk gepercipieerd als een onzichtbaar en onopvallend hondje met een beetje overgewicht. Een hond zoals vele, die riskeert veel te lang in het asiel te zitten.

Pas na een tijdje bleek dat onder deze misschien vrij gewone buitenkant zich een echt charmante hond met heel goed karakter schuilthoudt! We vergeten nooit hoe trots hij werd toen hij voor het eerst naar buiten werd geleid, en werd geknuffeld en geaaid. Hij begon te stralen als nooit voorheen.

Zenek heeft geleerd om zelfs van zeer kleine dingen te genieten en niet veel te verwachten. Met het minste maak je hem blij, en daarvoor krijg je een veelvoud aan liefde terug. Kijk in zijn oogjes en wordt verliefd op deze schattebol!

Link naar de facebookpagina, mogelijk zijn of worden daar nieuwe foto's en/of filmpjes geplaatst: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.222598876787984&type=3

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Zenek, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 5 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier