Over Fox

Reeds geadopteerd

Fox Beschrijving

πŸ†˜πŸ†˜πŸ†˜ HET ASIEL GAAT SLUITEN - OVERPLAATSING πŸ†˜πŸ†˜πŸ†˜

𝐍𝐚𝐚𝐦: Fox π‹πžπžπŸπ­π’π£π: ongeveer 3 jaar (op 22.09.23) π†π«π¨π¨π­π­πž: middelmaat π†πžπ¬π₯𝐚𝐜𝐑𝐭: reu π•πžπ«π›π₯𝐒𝐣𝐟𝐩π₯𝐚𝐚𝐭𝐬: JΔ™drzejewo (A-1772) Een hond vol energie, klaar voor nieuwe avonturen met een nieuwe vriend. Bij het zien van een persoon springt hij op van vreugde. Altijd klaar om veel liefde te geven (zie de laatste foto)❀️ De vrijwilliger in Polen leert hem nog maar net kennen, het was hun eerste wandeling. Maar ze kan gerust zeggen dat Fox een echte knuffel is. Ondanks zijn flinke formaat probeerde hij bij haar op schoot te gaan liggen. Waarschijnlijk denkt hij dat hij nog steeds een kleine puppy isπŸ˜… Hij eiste dat hij gekrabd en geknuffeld werd. Aan de lijn doet hij het heel goed. Door zijn zachte aard is hij een ideale wandelgenoot🌟 Hij heeft duidelijk een lief karakter en is positief tegenover zowel mensen als andere honden. Fox is al gevaccineerd, gechipt en gecastreerd.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Fox, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 3 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier