Over Harry

Reeds geadopteerd

Harry Beschrijving

Harry is een middelgrote hond met leuke oren, een mooie vacht en korte staart. Waardoor hij op een berenjong lijkt.

Hij is ongeveer 2 jaar en nog zo’n groot kind. Jong, een beetje verlegen en verloren. Zelfs tijdens de shoot kon hij niet worden overgehaald om fatsoenlijk te poseren. Hij was te druk bezig.

Hij is een hond die niets voor zichzelf kan vragen. Hij kan geen vreugde tonen. Kan zich niet in iemands armen werpen en het gezicht likken. Wat niet betekent dat hij niet van mensen houdt. Hij heeft de mens heel hard nodig❗️Harry knuffelt zelfs heel graag🤗 En is een vertrouwende hond🥰 Zulke weeskinderen hebben het meest een thuis nodig.

Hij is goed met andere honden🐶🐶

En kan al aan de lijn lopen🦮

Hij kwam een ​​tijdje geleden met twee andere honden naar een boerderij. De honden aten daar en verdwenen. De volgende dag waren ze er weer. Waarom? Waar kwamen ze vandaan? Van wie waren ze? Niemand kwam ze halen, niemand zocht ze. Ze keerden niet terug naar hun huis (hadden ze er wel één?). Ook vonden ze geen nieuw huis. Maar ze veranderden van asiel. Omdat hun gemeente met het nieuwe jaar een nieuw contract tekende. Nu zijn ze in Sejny. In een asiel waar vele honden tot hun dood verblijven. Omdat er weinig adopties zijn. Omdat er weinig adopties zijn. De temperatuur is daar momenteel gedaald tot ver onder het vriespunt! En de honden verblijven buiten.

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook pagina, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Harry, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 2 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier